mijnhuisholland.nl | aanmelden

Woning verkopen

www.huisholland.nl biedt u de mogelijkheid om gratis en professioneel uw huis te koop te zetten. Het te koop aanbieding van uw woning is eenvoudig. We leggen dit in een aantal stappen uit.

1) Aanmaken van een gratis account

Eerst maakt u een account aan voor mijnhuisholland. Na het invullen van het formulier, ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres een loginnaam en wachtwoord om in te loggen.

2) Woning plaatsen

Wanneer u ingelogd bent, gaat u vervolgens naar de optie 'Woning Plaatsen'.
U krijgt een formulier te zien, waar u de gegevens van uw woning kunt aanbieden.

Wanneer u op de knop 'versturen' klikt, wordt uw woning bewaard en wordt hij direct zichtbaar op de voorpagina.

U hoeft niet direct alle gegevens van uw woning op te geven, u kunt ook op een later tijdstip via de optie 'Mijn woningen' uw geplaatste woning inzien en wijzigen naar uw inzicht.

3) Uw woning is geplaatst en nu?

Uw woning staat op de site van huisholland. Dit betekent dat uw potentiële kopers uw woning kunnen bekijken en contact met u kunnen opnemen. Alle reacties op uw woning worden naar u gemaild. Daarnaast kunt u de reacties bekijken in mijnhuisholland.

4) Bespoedig en ondersteun het verkopen

Om de verkoop van uw woning te ondersteunen en bespoedigen, biedt huisholland u een aantal diensten.

Videopresentatie

VideopresentatieZo kunt u via www.huisholland.nl ook een videopresentatie van uw huis laten maken. Onze vaste partner Spotnu.nl zal dit tegen 269 euro verzorgen. Dit is een scherper tarief dan alle andere aanbieders van videopresentaties. Op onze site vindt u een voorbeeld van een dergelijke presentatie.

Verkoopstyling

VerkoopstylingTevens kunt u via www.huisholland.nl uw huis volledig laten stylen, zodat de foto’s die u wilt plaatsen en/of de videopresentatie die u wilt laten maken, veel beter tot hun recht zullen komen. Dit zal de belangstelling voor uw huis vergroten.
Middels meerdere onderzoeken is inmiddels bewezen, dat een combinatie van verkoopstyling en een videopresentatie, een te koop staand huis aanzienlijk sneller verkoopt. Onze vaste partner op het gebied van verkoop styling is AA HomeReDesign. U kunt alle benodigde informatie over dit onderwerp terug vinden onder de optie verkoopstyling. Wij bieden deze dienst aan vanaf 90 euro.

Informatieplicht verkoper

Informatieplicht verkoperU wilt tevens aan uw informatieplicht als verkoper voldoen? Wij kunnen dit voor u verzorgen via onze partner LANDMARK. De twee scans die u nodig heeft om aan al uw verplichtingen als verkoper te voldoen zijn de milieuscan (met akkoordverklaring !!) en de planscan.

Op deze wijze maakt u niet alleen uw advertentie professioneler, maar voorkomt u tevens iedere vorm van aansprakelijkheid na verkoop van uw woning ! Meer informatie vindt u onder informatieplicht verkoper. Wij hebben een aantal voorbeelden van deze scans bijgevoegd. De combinatie van beide scans kunt u voor 85 euro via ons bestellen.

Energielabel

EnergielabelSinds 2008 bent u in sommige gevallen verplicht om een energielabel aan de koper van uw woning te overleggen. Wij hanteren het scherpste tarief voor dit label in Nederland, namelijk 155 euro.

Bouwkundige keuring

Bouwkundige keuringTevens kunnen wij voor u een bouwkundige keuring van uw huis laten uitvoeren. Meer informatie over dit onderwerp vindt u onder energielabel en bouwkundige keuring waar u tevens voorbeeldrapporten kunt vinden.

Taxatierapport

TaxatieU wilt een taxatierapport laten samenstellen van de door u aangekochte woning? Dat kan via onze site. Onze taxateurs werken landelijk dekkend en voldoen aan alle eisen van de NVM. Tevens worden de rapporten door alle financiële instellingen in Nederland erkend ! Wij kunnen vanaf 235 euro (all in!) een taxatierapport voor u vervaardigen.

Begin direct met het plaatsen van uw woning

Aanmelden voor mijnhuisholland

HuisHolland.nl     K.v.K Zuidwest-Nederland 20144756     BTW NL 1529.58.496.B01     info@huisholland.nl
Disclaimer   Privacy statement   Ontwikkeld door Webkracht