mijnhuisholland.nl | aanmelden

Woning kopen

www.huisholland.nl biedt u de mogelijkheid om gratis en professioneel uw huis te kopen. Het vinden van een woning is eenvoudig. We leggen dit in een aantal stappen uit.

1) Vind een woning

Via het zoekformulier 'Vind een woning' kunt u middels diverse criteria een zoekopdracht opbouwen. In de resultatenlijst, kunt u vervolgens uw zoekopdracht verder verfijnen.

2) Woning details bekijken

In de resultatenlijst kunt u doorklikken naar de woningdetails van een woning. Op deze pagina vindt u naast één of meerdere foto's, de kenmerken van de woning en een omschrijving. Alle woningdetails zijn ingevuld door de verkoper zelf.

3) Contact opnemen met de eigenaar.

Via de knop 'neem contact op met de eigenaar' kunt u de verkopende partij bereiken. U dient hiertoe wel een gratis account in mijnhuisholland aan te maken.

Verkoopondersteunende diensten

Om het u als koper en de verkopende partij makkelijk te maken, biedt www.huisholland.nl u een aantal diensten aan.

Bouwkundige keuring

Bouwkundige keuringTevens kunnen wij voor u een bouwkundige keuring van uw huis laten uitvoeren. Meer informatie over dit onderwerp vindt u onder energielabel en bouwkundige keuring waar u tevens voorbeeldrapporten kunt vinden.

Taxatierapport

TaxatieU wilt een taxatierapport laten samenstellen van de door u aangekochte woning? Dat kan via onze site. Onze taxateurs werken landelijk dekkend en voldoen aan alle eisen van de NVM. Tevens worden de rapporten door alle financiële instellingen in Nederland erkend ! Wij kunnen vanaf 235 euro (all in!) een taxatierapport voor u vervaardigen.

HuisHolland.nl     K.v.K Zuidwest-Nederland 20144756     BTW NL 1529.58.496.B01     info@huisholland.nl
Disclaimer   Privacy statement   Ontwikkeld door Webkracht